Om oss

I et lokale skvisa mellom Sykkylvsfjorden og foten av Sunnmørsalpene holder Leather Master til. Firmaet består av en liten klase personligheter som brenner for vedlikehold, reparasjoner og problemløsning rundt, i hovedsak, møbler. Men vi tar tak i en og annen bil også når det skulle være behov for det. Da snakker vi selvsagt interiøret i bilen og ikke det som som hviler under panseret. Akkurat det overlater vi til annet kyndig personell.

Når det kommer til vedlikehold, pleie og reparasjon av overflaten på møbler har vi over 30 års erfaring. Og selv om vi heter Leather Master jobber vi ikke bare med skinn men også tekstil, treverk, stein og andre typer overflater. Vi har noe for det meste.

Du har kanskje sett produktene våre hos Møbelringen eller Fagmøbler. Men nå er de også å få her inne på nettbutikken vår. Vi er glad for å kunne tilby et vidt spekter av produkter og håper du finner det du leter etter. Skulle du ikke det må du ikke nøle med å ta kontakt. Vi har også spesialprodukter som ikke ligger tilgjengelig i nettbutikken.